O caricatura de martisor

IrinaC2

Daruieste o caricatura de martisor

Nimic nu se compara cu bucuria de a putea oferi un martisor deosebit persoanelor apropiate de 1 Martie. Martisorul reprezinta un vestitor al primaverii, este aducator de noroc si simbolizeaza renasterea naturii. De curand, arheologii au descoperit mai multe obiecte ce dateaza de acum mii de ani si care, se pare, erau daruite ca martisoare de predecesorii nostri cu ocazia sosirii primaverii. Deci, o traditie asa frumoasa si atat de adanc impamantanita nu poate trece usor nici azi. Din contra, martisoarele au luat in vremea noastra forme noi, devenind mai inedite, mai atractive si de mai mult efect.

Cautati o idee inspirata pentru martisorul de anul acesta? Ce spuneti de o caricatura – martisor? Acest martisor inedit si personalizat va atrage cu siguranta admiratia si respectul persoanei care il va primi.

Pe site-ul caricatura-ta.ro puteti comanda o caricatura sau un portret realizat dupa o anumita poza. Toate caricaturile sunt create manual si intr-o maniera profesionista de catre artisti experimentati. Puteti primi caricatura dorita in format clasic, pe hartie, caz in care lucrarea va fi realizata cu ajutorul creioanelor si acuarelelor sau puteti opta pentru a primi caricatura mai rapid, in format electronic/ digital.

Datorita elementului personalizat, o caricatura poate fi cel mai frumos martisor daruit cu ocazia primaverii. Aveti posibilitatea de a va pune amprenta personalaasupra acestei lucrari, care va fi realizata dupa cerintele si indicatiile dumneavoastra, avand ca punct de plecare fotografia pe care o veti trimite. Iesiti in evidenta si comandati pentru o persoana draga un astfel de martisor ingenios, care se poate utiliza ulterior in mai multe moduri si pe o perioada nelimitata.

Astfel, aveti posibilitatea sa imprimati caricatura-martisor personalizata pe o cana, pe tricouri, mape, pe o perna sau pe orice alte materiale textile si chiar ceramice. De asemenea, o caricatura in format electronic se poate folosi ca imagine de screen saver pe telefon, pc sau laptop.

Aceasta imagine va rezista in timp, iar peste cativa ani va fi interesant si placut ca persoana care o primeste sa o descopere din nou. Astfel, aceasta lucrare artistica va fi si o amintire minunata, vestitor al multor primaveri.

In functie de preferintele dumneavoastra (sau ale persoanei careia ii veti oferi martisorul), o lucrare poate fi realizata pe foaie A4 sau, mai mare, respectiv A3. De asemenea, puteti opta pentru o caricatura color, una realizata in alb si negru sau, pentru o nota deosebita clasica, puteti alege varianta sepia.

Citeste si despre top 7 scene de iarna in tablouri celebre

, ,

Comments are closed.