Importanta evenimentelor artistice

Evenimente artistice

Datorita exploziei retelelor de socializare si a internetului, evenimentele artistice au capatat o importanta aparte. Cei care organizeaza astfel de evenimentele legate de arta isi pot face publicitate mai bine, iar cei care doresc sa participe au acces mai rapid la informatii. Internetul face posibil ca evenimentele artistice sa fie mai accesibile unui numar cat mai mare de iubitori de arta.

In cadrul evenimentele artistice puteti admira opere de arta, puteti participa activ la ateliere de pictura (pe sticla, panza, experimentand diverse tehnici), interactionati si schimbati pareri cu alti iubitori de arta, va distrati, aflati lucruri noi, va insusiti noi deprinderi. In fine, petreceti timpul liber intr-un mod placut, artistic, va imbogatiti spiritual si va hraniti setea de cultura, bun gust si noutati artistice.

In ultima vreme au fost organizate si promovate foarte multe evenimente artistice pentru copii, in timpul anului scolar dar mai ales in timpul vacantelor ( le gasiti de cele mai multe ori sub titulatura de “scoli/ ateliere de vara” ). In cadrul acestor evenimente, cum ar fi de exemplu un atelier de pictura, copiii intalnesc alti tineri, leaga prietenii, invata lucruri noi, isi dezvolta simtul artistic, imaginatia, gustul pentru arta si cultura, devin mai atenti, mai sensibili. In loc sa se plictiseasca acasa sau sa isi ocupe timpul cu lucruri care nu le dezvolta personalitatea, merita din plin sa-i duceti la un eveniment artistic.

 Arta-in-Cluj

foto

Pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente artistice, din timp ca sa va faceti planurile, puteti folosi avantajele pe care vi le pune la dispozitie internetul.

Iata doar trei idei:

a) Cautati in google cuvinte cheie legate de “evenimente artistice” cum ar fi evenimente culturale/ din Bucuresti (sau alt oras)/ data, eveniment artistic/ cultural, atelier de pictura/ arta pe sticla etc

b) Exista o serie de site-uri dedicate evenimentelor artistice din orasul dumneavoastra sau din toata tara. Gasiti aceste site-uri si inregistrati-va. De fiecare data cand va aparea un nou eveniment artistic veti fi instiintat din timp pe email.

c) Folositi facebook. Cei mai multi organizatori au inceput sa-si promoveze evenimentele artistice pe retelele de socializare ca Facebook, Twitter, Pint It. Puteti gasi afise cu informatii legate de eveniment sau puteti viziona filmulete de prezentare. Daca aveti noroc, sunteti destul de activ pe Facebook sau va inregistrati in grupuri cu interese artistice/ culturale puteti gasi bilete gratuite, invitatii la anumite evenimente care nu au intrare libera, reduceri. Exista firme care organizeaza concursuri cu premii legate de participarea la un eveniment artistic.

Nu uitati ca merita sa participati din cand in cand la evenimente artistice pentru a va potoli setea de frumosul artistic.

Vezi si: cele mai frumoase nuduri feminine

, , ,

Comments are closed.