Caricaturile digitale

Caricaturile digitale reprezinta o inovatie a artei vizuale. Impactul asupra privitorului este cel putin la fel de intens ca si in cazul caricaturilor clasice. Caricaturile digitale sunt opere de arta executate cu mare precizie si finete. Lucrarile digitale se realizeaza pe calculator, intr-un program de grafica, cu ajutorul unei placute grafice. Cu toate ca la prima vedere poate parea usor, nu este deloc asa. Pentru realizarea acestor lucrari este nevoie de un artist foarte talentat. Spre deosebire de caricaturile digitale, cele clasice se realizeaza in creion pe suport de hartie.

De ce o caricatura digitala?

Caricaturile digitale sunt din ce in ce mai apreciate. Avantajele unei astfel de lucrari sunt foarte multe. O caricatura digitala este mai usor de transpus pe un obiect, deoarece se poate redimensiona foarte usor. De exemplu, o caricatura digitala se poate imprima pe orice obiect, fie ca doriti sa o imprimati pe o pernuta, cana, tricou sau altceva.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti cu fisierul la un centru de print. Un alt avantaj este ca lucrarile digitale ajung la clienti mai repede, deoarece se elimina timpul cu transportul. Se elimina timpul cu transportul pentru ca lucrarile digitale se expediaza exclusiv pe e-mail. Totodata, se elimina si taxa de transport. Spre deosebire de caricaturile clasice, cele digitale sunt permanente, deoarece fizic se pot multiplica ori de cate ori se doreste. Lucrarile realizate digital sunt extrem de folosite pentru realizarea invitatiilor de nunta. Redau un aspect placut si inspira originalitate.

Va invitam sa comandati o caricatura digitala

, ,

Comments are closed.