Caricaturi pentru evenimente

Urmeaza sa va casatoriti? Felicitari.

 

Invitatiile de nunta sunt prima legatura de contact cu invitatii dumneavoastra. Dati o nota personala evenimentului si comandati o caricatura originala si amuzanta pe care sa o folositi pentru invitatii.

 

TeodoraN3

 

O caricatura personalizata face ca invitatia sa fie:

1. Unica – o invitatie originala pe care invitatii nu o vor uita

2. Amuzanta – ii face pe invitati sa zambeasca

3. Personala – dumneavoastra alegeti ce include caricatura: hainele, pozitia, locatia etc.

4. Mai mult decat o invitatie – o caricatura poate fi folosita pentru a crea o tema sau un “brand” al nuntii. O puteti imprima pe magneti, marturii, tricouri sau alte cadouri.

 

 

Caricaturistii au o istorie lunga in ceea ce priveste divertismentul prezent in cadrul nuntilor, iar in ultimii ani popularitatea lor a crescut si mai mult. Daca sunteti in cautarea unui cadou unic, “hand made” si personalizat pentru invitatii dumneavoastra, o “marturie” impresionanta, atunci trebuie sa stiti ca talentul unui caricaturist profesionist este inegalabil si va acorda o nota originala intregului eveniment. Sunteti nerabdatori sa faceti fotografii ori de cate ori mergeti la un eveniment? Ganditi-va ca la fel sunt si invitatii dumneavoastra.

 

Iata cateva lucruri pe care le poate face un artist in cadrul evenimentului dumneavostra special:

 

1. Caricaturi pre-desenate cu mirele si mireasa. Inainte de nunta, puteti comanda o caricatura originala pentru evenimentul dumneavoastra. Asa cum o ganditi voi, inspirata chiar de povestea voastra de dragoste. Folositi apoi aceasta caricatura ca si invitatie de nunta. Apoi puteti sa o incadrati intr-un tabloul mare unde se pot semna invitatii pe rama sau puteti sa o asezati pe masa darului la eveniment. Nu in ultimul rand puteti sa folositi aceasta caricatura unica pentru a trimite note de multumire invitatilor care au fost prezenti la eveniment.

 

2. Folositi caricatura pentru a crea un banner sau o prezentare unica, personalizata, in ton cu stilul evenimentului dumneavoastra. Puteti printa aceste imagini. Notati numele dumneavoastra, data evenimentului sau anumite culori sau motive care se potrivesc perfect cu tema evenimentului organizat. Puteti arata ivitatilor link-ul unde pot vizualiza aceasta caricatura.

 

3. Caricaturi ale invitatilor, imprimare si download digital. Se poate folosi un monitor pe care sa se afiseze fiecare caricatura care se realizeaza in cadrul evenimentului, astfel incat toata lumea sa participe la distractie si nu doar persoana pentru care se realizeaza caricatura. De indata de schita este realizata, invitatul poate primi desenul fara sa fie necesar sa astepte. Dupa eveniment, toate desenele realizate de caricaturisti pot fi disponibile in format digital pentru descarcare, astfel incat veti avea o serie de amintiri placute de la eveniment. Ulterior puteti folosi desenele pentru a le include in emailuri, sa le postati pe Facebook, sa le imprimati pe cani etc.

 

Sfaturi pentru ca evenimentul sa fie de neuitat pentru toti cei invitati:

 

- Anuntati invitatii ca la eveniment va participa un artist caricaturist.

- Comandati caricatura dumneavoastra din timp. In acest fel ceilalti invitati vor sti la ce sa se astepte. Puteti trimite desenul dumneavoastra invitatilor cu ceva timp inainte de eveniment.

- Gasiti locul potrivit pentru artistul caricaturist de la eveniment. Acest lucru inseamna ca locul trebuie sa fie departe de DJ sau de boxe si intr-o camera bine iluminata. Planificati sa creati o atmosfera mai intima, cu mai putina lumina in timpul dansului? In cazul in care artistul nu poate vedea sau auzi bine invitatii, experienta nu va fi atat de eficienta, pentru ca artistul va incerca sa comunice cu invitatii si sa afle care sunt cerintele lor.

- Delegati o persoana care se se ocupe de lucrarile si activitatea artistului caricaturist in timpul evenimentului.

- Comandati caricaturile din timp si nu lasati acest aspect pe ultima suta de metri. In acest fel veti putea avea o idee mai buna, fara sa fiti presat de timp si veti putea comunica mai eficient cu artistul astfel incat sa-i oferiti toate indicatiile necesare pentru realizarea operei.

Citeste si top 7 scene de iarna in tablouri celebre

, , , ,

Comments are closed.